Hodnocení obchodu

4,9 90 hodnocení
5
87x
4
1x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MW Avatar autora Michaela Weiss | 23.6.2020
Poměrně rychlé vyřízení. Punčochy jsou super.
Avatar autora Vojtěch Žoha | 6.4.2020
Žena v předchozí recenzi chtěla dát jednu hvězdu. Nicméně systém vložil pět hvězd. Zkouším dát jednu hvězdu a přikládám text: Dlouhá dodací doba (asi 14 dní?), i když u produktu je napsáno,že bude do 24 hodin odesláno. Vázne komunikace, pokud bych já sama nenapsala po několika dnech,asi by mi nikdo nedal vědět. Některé zboží nakonec vlastně vůbec nebylo,což jsem se dozvěděla až po týdnu čekání. Objednávku jsem udělala a zaplatila 17.3. a dnes 6.4. mi snad zboží doručí,doufám... Dle předchozích hodnocení soudím,že já jsem asi nějaká nespokojená výjimka, každopádně já budu nakupovat příště jinde. Nevadí mi počkat,ani že zboží bylo vyměněno za jiné, ale vadí mi,že mi nikdo včas nedal vědět nebo se aspoň neomluvil.
BD Avatar autora Barbora Dominová | 6.4.2020
Dlouhá dodací doba (asi 14 dní?), i když u produktu je napsáno,že bude do 24 hodin odesláno. Vázne komunikace, pokud bych já sama nenapsala po několika dnech,asi by mi nikdo nedal vědět. Některé zboží nakonec vlastně vůbec nebylo,což jsem se dozvěděla až po týdnu čekání. Objednávku jsem udělala a zaplatila 17.3. a dnes 6.4. mi snad zboží doručí,doufám... Dle předchozích hodnocení soudím,že já jsem asi nějaká nespokojená výjimka, každopádně já budu nakupovat příště jinde. Nevadí mi počkat,ani že zboží bylo vyměněno za jiné, ale vadí mi,že mi nikdo včas nedal vědět nebo se aspoň neomluvil.
VV Avatar autora Veronika Vokurková | 8.2.2020
Zboží dorazilo rychle????
VF Avatar autora Veronika Fišerová | 12.1.2020
Spokojenost. Zboží přišlo rychle.
MB Avatar autora Martina Bednářová | 24.12.2019
Velká spokojenost, rychlá odezva, zboží ihned k vyzvednutí. Příjemný personal. Doporučuji
PZ Avatar autora Pavlína Zemanova | 15.12.2019
Doporučuji,maximální spokojenost!
MJ Avatar autora Michaela Janíková | 13.12.2019
naprosto skvělé produkty, jsem moc spokojená
EZ Avatar autora Emília Zákostelecká | 30.11.2019
Maximální spokojenost, moc děkuji za bezproblémový nákup a krásné zboží ???? všem co chtějí nakoupit doporučuji!
Avatar autora Jana Šourková | 29.10.2019
Vše v pořádku, zboží je krasne!
VM Avatar autora Věra Matulova | 23.10.2019
Naprosto doporučuji. Skvělá komunikace, rychlost a luxusní zboží.
IP Avatar autora Irena Provazníková | 20.10.2019
Vše v pořádku
ZK Avatar autora Zina Kulhavá | 2.10.2019
Jsem velmi spokojená.
JA Avatar autora Jana Antolová | 29.9.2019
Veľmi spoľahlivý obchod som spokojná a chválim p. Petru Přílučíkovú a ďakujem jej za ochotu a srdečnosť. Všetko najlepšie prajem.
ZP Avatar autora Zina Portešová | 13.9.2019
Mohu doporučit.
LK Avatar autora Lucie Kozáková | 26.5.2019
Mohu jen doporučit
RK Avatar autora Renata Krausová | 16.4.2019
Dobrá komunikace, rychle doručení
DV Avatar autora Drahomíra Vosátková | 13.4.2019
Spolehlivý obchod, rychlé doručení.
NB Avatar autora Nora Bothova | 26.3.2019
Produkty super avšak tovar mi prišiel po 3 týždňoch. Chápem, že sa niekedy môže stať niečo nečakane ale v dnešnej doba, kde u iných eshopov mate tovar doručený do 24h/48h je uz tato dodacie lehota too much. Myslím si, že ak sa rozhodnem provozovat eshop mal by som byť schopný si naskaldnit aspoň 1 kus od každého produktu, ktorý ponúkam, nemôžem sa spoliehať, že klient objedná a ja to následne objednám u dodávateľa a pritom byť aj časovo konkurenčný. Inak pani Petra je milá, držím palce
TP Avatar autora Tereza Packová | 23.3.2019
Spokojenost
Nahoru
90 položek celkem